Vigtige spørgsmål og svar – interview.

Du kan gøre en forskel

Bliv frivillig

Vil du være med til at gøre en forskel i kampen mod racisme? Så hvorfor ikke blive frivillig for SOS Racisme? Som frivillig har du mulighed for at hjælpe med vores arrangementer og andre spændende projekter, der er med til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark. Vi søger altid efter engagerede personer, der ønsker at gøre en forskel og støtte vores mission om at bekæmpe racisme og diskrimination i samfundet
Er du klar? klik her!

Motorcykelklubben DEAD CATS er noget helt for sig, og nu har de sørget for at tidsskriftet denne gang kan komme helt i farver: Klubben reklamerede i efterårsnummeret med deres T-shirts og lovede, at overskuddet af al deres indtjening skulle gå til SOS Racisme, og minsandten – de har doneret 8.900 kr!

I taknemmelig glæde over, at vores forsvar for alle menneskers ligeret og værdighed nu har fået venlig kulør, blev vi nysgerrige og stillede den menneskevenlige klub nogle spørgsmål:

  • Hvem er I? – Vil I fortælle lidt om jer selv?
  • Vi er en veteranmotorcykelklub på omkring 25 stk som godt kan lide at køre og skrue på gamle motorcykler. 
  • Hvad har inspireret navnet? (både formanden og redaktøren har kat, som lever i bedste velgående, håber vi?)
  • Der er ingen, der rigtigt ved, hvorfor vi har det navn. Men det er ingen grund til bekymring. 
  • I dagens Danmark er der en systemisk racisme, som vi bekæmper. Derfor er I en opmuntring. Hvad bringer jer til antiracistiske handlinger? Med sådanne handlinger kommer man et spadestik dybere – ned til venskabet mellem alle mennesker, der forstår, at vi netop alle er mennesker. Jeres holdning er en sand opmuntring.
  • Vi ved godt, at motorcykelverdenen ikke har det bedste ry, når det kommer til racisme og medmenneskelighed. Vi ønsker at vise, at der er masser af motorcyklister, som ikke bryder sig om racisme, og at alle er velkomne i vores garage