Fra SOS Racisme Randers

Du kan gøre en forskel

Bliv frivillig

Vil du være med til at gøre en forskel i kampen mod racisme? Så hvorfor ikke blive frivillig for SOS Racisme? Som frivillig har du mulighed for at hjælpe med vores arrangementer og andre spændende projekter, der er med til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark. Vi søger altid efter engagerede personer, der ønsker at gøre en forskel og støtte vores mission om at bekæmpe racisme og diskrimination i samfundet
Er du klar? klik her!

kan jeg melde at Integrationsnetværket (ligesom alle andre) har måttet udsætte planlagte aktiviteter, men vi håber i skrivende stund (februar)at kunne afholde næste stormøde onsdag den 3.marts kl.16 med Nagin Ravand fra Mino. – Alle er velkomne på Underværket.

I Randers mod Racisme har vi den 7. februar afholdt GF (via zoom) og valgt ny bestyrelse og nedsat arbejdsgrupper. Der blev bl.a. besluttet at vi på vores hjemmeside vil reklamere for Århus for Mangfoldigheds aktion søndag den 20.marts (hvor FNdagen mod Racisme markeres)

Udover lokale aktiviteter vil vi koncentrere os om forholdene på Kærshovedgård og om de danske børn i syriske fangelejre.