35 års jubilæum i SOS Racisme

Du kan gøre en forskel

Bliv medlem

Ved at blive medlem af SOS Racisme kan du støtte vores arbejde mod racisme og diskrimination ved at betale et årligt kontingent. Som medlem får du også mulighed for at engagere dig aktivt i foreningen og bidrage til at skabe positive forandringer. Din støtte vil hjælpe os med at udvide vores indflydelse og nå ud til endnu flere mennesker, mens du samtidig bliver en del af et stærkt fællesskab, der er dedikeret til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark.
Bliv Medlem
Ved landsmødet i SOS Racisme den 21. november blev vores intense forhandlinger forsødet af overrækkelsen af en gave til Steen Eriksen i anledning af hans 35-års jubilæum. Vores NGO’s formand, Jette Møller, havde fundet en helt særlig gave:
Skønt bogen er fra 1999, er verden ikke blevet bedre – og Dansk politik over for indbildte forskelligheder er blevet mere fordomsfuld. De højtråbende vil på en gang se bort fra den forskellighed der er mellem dem, der ser nogenlunde ens ud, samtidig med at deres løse snak forkynder at man kan se på folk udenpå hvordan de tænker og handler. Det er Peter Hervik, der har redigeret bogen. Læserne af vores tidsskrift vil kende ham som en både indfølende og skarp iagttager af dansk benægtelse af den udbredte racisme i dele af vores samfund. I det seneste nummer har han skrevet en vægtig artikel: Når oplevelser benægtes. Du kan læse Peter Herviks artikel her. Steen Eriksen har om nogen fortjent en varm anerkendelse for sit aldrig svigtende arbejde for SOS Racisme, så her vil redaktøren også ønske tillykke i håb om at Steen vil fortsætte med sit virke og medvirke til den rare stemning på vores møder. TILLYKKE med de 35! Alt godt for din fremtid!