“Rooted”- terapiforløb for mennesker ramt af traumer efter at have været udsat for racisme: Hvor kan du få hjælp?

Du kan gøre en forskel

Bliv medlem

Ved at blive medlem af SOS Racisme kan du støtte vores arbejde mod racisme og diskrimination ved at betale et årligt kontingent. Som medlem får du også mulighed for at engagere dig aktivt i foreningen og bidrage til at skabe positive forandringer. Din støtte vil hjælpe os med at udvide vores indflydelse og nå ud til endnu flere mennesker, mens du samtidig bliver en del af et stærkt fællesskab, der er dedikeret til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark.
Bliv Medlem

Hvornår ved man om man har racisme-baserede traumer? Hvis du har en minoritetsetnisk baggrund og har mange negative tanker om dig selv og/eller har angst, er det sandsynligt, at noget af det skyldes oplevelser af racisme. Racismen kan leve skjult i vores kultur, i vores samfunds struktur, i tilsyneladende ubetydelige kommentarer eller i det åbenlyse som verbal eller fysisk vold. Er du i tvivl så kontakt terapeuterne bag “Rooted”.

Du kan gratis deltage i gruppeforløbet ROOTED, et terapeutisk tilbud til mennesker med minoritetsetnisk baggrund, som slås med de psykiske følger af racisme. Forløbene starter i november 2021. Se mere på https://nyerodder.dk./rooted/