Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Rap mod Racisme

Rap mod Racisme: IKKE ALENE

Denne fantastiske musikvideo IKKE ALENE dedikeret til kampen mod racisme og til SOS Racisme skabte Carlos Wind Demnitz aka Mund de Carlo fra Struglaz.

Foruden kunstnerne Clara Sofie, Mund de Carlo, Ham den lange, Lior, Pato, Vigsø, Al Agami, Pede B (i den rækkefølge, som de bidrager med tekst og vokal på nummeret) optræder der adskillige kendte ansigter i videoen som f.eks. Uffe Elbæk, Anders Bircow fra Linje Tre, ,Yildiz Akdogan  og SOS Racismes næstformand Rahwa Mokenen…

“Ikke Alene” er resultatet af et initiativ fra ’SOS mod Racisme’, musikselskabet Struglaz fra Nørrebro og 9 fantastisk dygtige musikere og tekstforfattere.

Vi i ’SOS mod Racisme’ afholdt den 1. oktober arrangementet “Rap mod Racisme” i Koncertkirken, hvor over 400 mennesker deltog. Via rappens unikke talerør tror vi på, at vi kan fange opmærksomhed fra alle generationer. Vi tror på, at at vi med musik og billeder kan formidle budskabet om at bekæmpe diskrimination, fremmedhad og racisme og om at kæmpe for lige ret, lige værd og venskab mellem folk.

“Ikke Alene” ville ikke være blevet til uden medieselskabet Asilia Media, musikcrewet Struglaz, de 9 artister og alle de smukke forskellige menensker der deltog i musikvideoen. Af hjertet tak!

Nummeret kan downloades gratis på sosmodracisme.bandcamp.com. Ved at lytte og dele nummeret og videoen hjælper man budskabet om mangfoldighed og forskellighed flot på vej.

Har man lyst til at hjælpe lidt ekstra, kan man kan donere et beløb, når man downloader nummeret. Donationen vil gå til den tværpolitiske antiracistiske organisation SOS Racismes arbejde i Danmark. Mobile Pay 4233 1969 eller reg. 1551 kontonr. 2702200

Credits
Released November 2, 2015

Kunstnerne Clara Sofie, Mund de Carlo, Ham den lange, Lior, Pato, Vigsø, Al Agami, Pede B i den rækkefølge, som de bidrager på nummeret med tekst og vokal