Mens familien Danmark ser velgørenhedsshow på TV

mennesker mangfoldighed

Du kan gøre en forskel

Bliv medlem

Ved at blive medlem af SOS Racisme kan du støtte vores arbejde mod racisme og diskrimination ved at betale et årligt kontingent. Som medlem får du også mulighed for at engagere dig aktivt i foreningen og bidrage til at skabe positive forandringer. Din støtte vil hjælpe os med at udvide vores indflydelse og nå ud til endnu flere mennesker, mens du samtidig bliver en del af et stærkt fællesskab, der er dedikeret til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark.
Bliv Medlem

I morgen samler hele Danmark ind, og det er simpelthen under sloganet, at vi er et lille land med store hjerter?

Jeg har ikke fulgt med i, hvad det er vores store hjerter skal donere til, da jeg vælter i mennesker, der rammes af, at de politiske hjerter her til lands er iskolde?

Derfor……..hvis du sidder og tæller din formue og overvejer, hvor meget dit store hjerte kan undvære, så vi danskere i selvfedme kan lege gode for en dag, så overvej om ikke din formue skal gå til nogle af dem, der til dagligt er ramt af, at vi i bund og grund er et lille land med iskolde hjerter

?Michael Graversen samler løbende ind til børn i græske lejre, vi ikke vil hjælpe her til lands. STØT ham!

Khalid Alsubeihi, Ann Due Hermannsen og Lise Nielson samler løbende ind til mennesker der lever under kummerlige forhold i syriske flygtningelejre. STØT dem!

Anna Lisbeth Sonne og resten af de gode mennesker omkring Kærshovedgård mangler løbende støtte til at gøre forholdene bare lidt menneskelige. STØT hende!

Michala Clante Bendixens organisation gør et kæmpe arbejde for at synliggøre den danske politik. STØT hende!

AnneLise Marstrand-Jørgensen samler løbende ind til mennesker bag Ellebæks hegn – Danmarks torturhelvede, hvor staten end ikke kan unde de ikke-kriminelle mennesker et par rene underbukser og en kop kaffe. STØT op!

Mona Maria Ljungberg knokler via hendes organisation på balkan-ruten, hvor mennesker bankes og tortureres udelukkende fordi de har tilladt sig at flygte! Der er mange uledsagede mindreårige på gaden! STØT hende!

Og ellers er der venligboernes indsamlingsgruppe – her kæmper Dorthe Hornhaver lige nu med at komme i mål med en indsamling, og jeg plager også gruppen om lidt om hjælp til en mand, der behandles mere end urimeligt af de danske myndigheder!

Tak for jeres løbende store hjerter – det er sku jer der gør, at vi er nogle danskere, der stadig har en smule værdighed trods en iskold politik her til lands ❤

Lene Kjær