Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

INDSAMLING til børnefamilier, der bliver sat ud af deres hjem

Bankoverførsel: reg.nr. 9570 kontonr. 0013249008 (kontonummer ændret pr. 6. juli 2021) – Mobile Pay: 7280AM

INDSAMLING TIL BØRNEFAMILIER, DER ER SMIDT UD AF DERES HJEM

Børnefamilie sat ud på grund af deres søns meget hårde dom for deltagelse i urolighederne på Nørrebro, da politiet satte R. Paludan til at tale for etnisk udrensning af danske muslimer under massiv politibeskyttelse midt i Fsb Blågården, en almen bebyggelse fyldt med beboere med muslimsk baggrund.

Sønnen bor nu i den anden ende af byen og har ikke boet i sin families lejlighed i næsten halvandet år. Alligevel har Fsb sagt hele familien op, og de skulle egentlig være ude tirsdag 1. december 2020. Familien har anket byrettens 2-1 afgørelse, og advokat Jakob Dalsgaard-Hansen fører sagen i landsretten.

Hvis de taber, mister de ikke kun deres hjem og har intet sted at flytte hen. De bliver også idømt at betale sagsomkostningerne. Dem samler SOS Racisme og Almen Modstand nu ind til. Hvis de vinder, går pengene videre til retsomkostningerne mm til de to andre børnefamilier, der er smidt ud.

Kollektiv straf: Børnefamilier sat på gaden for noget, de ikke har gjort

Flere tidligere dansk-palæstinensiske Natteravne for Indre Nørrebro og medlemmer af Fædregruppen og alle mulige andre integrationstiltag i Blågårdskvarteret blev idømt usædvanligt hårde straffe for at have deltaget i de uroligheder, der opstod, da det danske politi indkaldte 600 mand (ifølge TV2) og uden varsel flyttede R. Paludan til Blågårds Plads, hvor han under massiv politibeskyttelse smed rundt med den hellige bog og svinede den og Profeten Muhammed og muslimer til midt i Blågårdskvarteret, der er fyldt med beboere med muslimsk baggrund.

Nu har beboernes egen boligforening Fsb så administrativt smidt deres familier ud – familier, der er ustraffede og hvor ni er piger. De dømte er for længst fraflyttet boligen.

Vil du støtte familiernes kamp for at blive i deres hjem i det kvarter, de elsker og er opvokset i, så indbetal

bankkonto 9570  – 0013249008 (kontonummer ændret pr. 6. juli 2021)

eller på Mobile Pay 7280AM

NB!
BLACK LIVES MATTER har doneret de 1.100 kr i gebyr, som indsamlingstilladelsen kostede.

Hvis familierne får lov til at blive boende, går de indsamlede penge til sager, der vedrører andre diskriminerende love, især “ghetto”lovene.

Læs også Almen boligforening giver kollektiv straf til hele familier

Læs også Kampen mod beboernes egen boligforenings utryghedsskabende udsmidninger