PARADIGMESKIFTET- roden til alt ondt

Gruppefoto med Jette Møller i midten

Du kan gøre en forskel

Bliv frivillig

Vil du være med til at gøre en forskel i kampen mod racisme? Så hvorfor ikke blive frivillig for SOS Racisme? Som frivillig har du mulighed for at hjælpe med vores arrangementer og andre spændende projekter, der er med til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark. Vi søger altid efter engagerede personer, der ønsker at gøre en forskel og støtte vores mission om at bekæmpe racisme og diskrimination i samfundet
Er du klar? klik her!

Folk forstår ikke, hvad der foregår med udlændinge og flygtningepolitikken her i landet – hverken befolkningen, politikerne eller pressen.

Vi har politikere, der stadigvæk taler om flygtningekonventionen, menneskerettigheder og integration. Men det er ikke længere relevant, for med PARADIGMESKIFTET har Danmark endegyldigt brudt med flygtningekonventionen ved at indføre midlertidighed. Menneskerettighederne overtræder man helt bevidst, når det gælder ikke-”vestlige” borgere, og integration er afskaffet og erstattet af selvforsørgelse og hjemsendelse.

Den socialdemokratiske regerings støttepartier tør ikke tale ikke om det, der skiller dem mest fra regeringen: Flygtninge- og udlændingepolitik og diskrimination. Erfaringen viser dem, at der ikke kommer noget godt ud af at nævne denne uenighed, for i 2015 var det netop det, ”rød” blok tabte valget på.

Helle Thorning fik ellers lige inden valget vedtaget en midlertidig nødlov – i tilfælde af, at der kom uoverskueligt mange syriske flygtninge. Her kunne man – i strid med flygtningekonventionen – bl.a. give midlertidig beskyttelse (§ 7 stk. 3) og om nødvendigt sætte loft på antallet af familiesammenføringer. På valgplakater fortalte hun, at ”Når du kommer til Danmark, skal du arbejde”.

Men blå blok lovede flest stramninger, og Lars Løkke vandt folketingsvalget 18. juni 2015. Han indsatte Inger Støjberg som udlændinge- og integrationsminister. Hun annoncerede i mellemøstlige aviser, at det ikke var attraktivt at komme til Danmark. Hun fik placeret en elektronisk tæller på ministeriets hjemmeside, som talte stramninger på udlændingeområdet, og gav lagkage, da tælleren ramte 50 stramninger. Da den nåede 100, var det vist blevet for pinligt, og den holdt op med at tælle, men stramningerne på flygtninge- og udlændingeområdet fortsatte.