Mens verden brænder, står dansk politik i symbolpolitisk stampe – og det er skændigt

Du kan gøre en forskel

Bliv medlem

Ved at blive medlem af SOS Racisme kan du støtte vores arbejde mod racisme og diskrimination ved at betale et årligt kontingent. Som medlem får du også mulighed for at engagere dig aktivt i foreningen og bidrage til at skabe positive forandringer. Din støtte vil hjælpe os med at udvide vores indflydelse og nå ud til endnu flere mennesker, mens du samtidig bliver en del af et stærkt fællesskab, der er dedikeret til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark.
Bliv Medlem

Link til artikel i Ræson 30. august 2022 af Peter Lauritsen

Virkningsløs politik, der griber hårdt ind i menneskers liv, uden andet motiv end et ønske om at vinde magt, skal man holde sig for god til

Der er ikke udskrevet valg, men valgkampen er tydeligvis i gang. Og hvis det fortsætter, som det er begyndt, bliver det en trist affære. For noget tyder desværre på, at vi endnu engang skal trækkes igennem den sørgelige konkurrence om, hvem der har den mest hårdtslående og strammeste politik. I ved, det velkendte teater, hvor det ikke handler om at løse problemer og skabe bedre liv for mennesker, men om at indtage en karikeret positur, som vi, vælgerne, så kan give karakter….