1. c Retssikkerhedsmæssige udfordringer på Kærshovedgård

Du kan gøre en forskel

Bliv medlem

Ved at blive medlem af SOS Racisme kan du støtte vores arbejde mod racisme og diskrimination ved at betale et årligt kontingent. Som medlem får du også mulighed for at engagere dig aktivt i foreningen og bidrage til at skabe positive forandringer. Din støtte vil hjælpe os med at udvide vores indflydelse og nå ud til endnu flere mennesker, mens du samtidig bliver en del af et stærkt fællesskab, der er dedikeret til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark.
Bliv Medlem

Læs Jakob Fastrups resumé til Retsudvalget af en rapport om retssikkerhedsmæssige udfordringer på Kærshovedgård; han fik intet svar efter at have sendt hele rapporten til Retsudvalget. SOS Racisme fik heller ikke svar fra Udlændingeudvalget (UUI) efter at have sendt den dengang fortrolige rapport.
Og UUI fik heller intet, da de sendte det til udlændingeministeren. Regeringen må svare nu! 

I rapporten om manglende retssikkerhed indgår som bilag en undersøgelse af
cand. scient. pol. Saba Khalaj, 2020:
Udviklingen af vold og trusler på asyl- og udrejsecentre i Danmark i 2016-2019
– En analyse af lovgivningsmæssige forpligtelser og de afledte udfordringer ved dokumentering af kriminelle handlinger begået på danske asyl- og udrejsecentre i perioden 2016-2019
.

Forfatterne har givet tilladelse til offentliggørelsen af hele rapporten, som kan ses her  Jakob Fastrup, med bilag af Saba Khalaj: Udviklingen af vold og trusler på asyl- og udrejsecentre i Danmark i 2016 – 2019:
Retssikkerhedsmæssige udfordringer på Kærshovedgård