Der er flertal for ny udlændingepolitik

Du kan gøre en forskel

Bliv medlem

Ved at blive medlem af SOS Racisme kan du støtte vores arbejde mod racisme og diskrimination ved at betale et årligt kontingent. Som medlem får du også mulighed for at engagere dig aktivt i foreningen og bidrage til at skabe positive forandringer. Din støtte vil hjælpe os med at udvide vores indflydelse og nå ud til endnu flere mennesker, mens du samtidig bliver en del af et stærkt fællesskab, der er dedikeret til at skabe en mere inkluderende og mangfoldig Danmark.
Bliv Medlem

Det tegner til et nyt udlændingeflertal, når Lars Løkke, Søren Pape og Alex Vanopslagh mener, at udlændingelovgivningen skal befris for skøre paragraffer, som er barske og meningsløse og skader Danmark og udlændingene.

Tesfaye lovede at gennemgå og fjerne skøre regler, blandt andet om familiesammenføring, men det er ikke sket. Socialdemokratiet har ikke set, at den brede opbakning til udlændingebashing er væk, men fastholder en fremmedfjendtlig retorik og politik. Aktuelt er løsningen flertalsafgørelser fra Ø, Å, F, RV, M, V, K og LA for bortsanering af skøre paragraffer. På sigt må udlændingelovgivningen skrives om og befris for ondsindet symbolpolitik.

NB: Det meste af teksten ovenover er bragt som læserbrev i Politiken 16. oktober 2022 under: Ny udlændingepolitik. Når det bringes her, er det for at vise, at der aktuelt er flertal for et opgør med skøre paragraffer, når det gælder udlændinge der er i arbejde/selvforsørgende. Og i dag med tilslutning fra Nye Borgerlige! Så Socialdemokratiet, Danmarksdemokraterne og Dansk Folkeparti synes alene tilbage om at gøre livet så surt som muligt for arbejdende udlændinge fra tredjelande. Og Lars Løkke er i dag for at skrive udlændingeloven delvist om – med et bredt Folketingsflertal. Jeg vil dog advare om, at der er rigtig meget umenneskelighed, mobning, muslimbashing og diskrimination tilbage i udlændingelovgivningen. Og mange overtrådte menneskerettigheder, selv efter fjernelsen af de onde, fornuftsstridige og skøre paragraffer for dem, der er selvforsørgende eller arbejder.

Læs mere om udlændingepolitik på Sameksistens.com og på Raeson.dk

Anne Nielsen