Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Pixabay

Online medlemsmøde om SYRISKE FLYGTNINGE, der mister opholdstilladelsen

TIRSDAG DEN 9. MARTS 2021 KLOKKEN 19 PÅ ZOOM

SOS Racisme afholder online medlemsmøde TIRSDAG 9. marts kl. 19-20.30, og selv hvis du sidder i Skagen, kan du følge med.

Malene Jacobsen og Søren Rafn, to frivillige rådgivere fra AMAL – en frivillig rådgivningsgruppe med fokus på syriske inddragelsessager – fortæller om deres arbejde, og hvordan de giver støtte til flygtninge, der mister deres opholdstilladelse.

Som det eneste land i Europa fratager Danmark syriske flygtninge deres opholdstilladelse. Sidste år mistede 170 syrere deres asyl i Danmark. FN har lige udgivet med en rapport, som giver et helt andet billede af situationen i Syrien.

Vores panel består af Søren Rafn, der i mere end fem år har ydet rådgivning i nært samarbejde med jurister, og Malene Jacobsen, der til daglig er forsker inden for flygtninge- og asylpolitik og har ydet frivillig rådgivning inden for asyl- og migrationsområdet siden 2016.

Der vil blive rig lejlighed til at stille masser af spørgsmål.

Derefter er der nogle organisatoriske dagsordenspunkter, som udsendes til deltaberne inden mødet.


På grund af Covid-19-restriktionerne foregår mødet online via Zoom. Deltagelse i mødet kræver derfor tilmelding via mail til sos@sosracisme.dk.

Mødet er kun for medlemmer, men du kan indmelde dig her: VÆR MED på hjemmesiden sosracisme.dk og skal bare kunne dokumentere, at du har betalt kontingent.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en mail med et link, som du skal klikke på for at deltage via Zoom. Har du ikke deltaget i møder via Zoom før, kan du få hjælp ved at kontakte sos@sosracisme.dk eller ringe til Jette Møller på tlf. 60633399.