Det gælder ENHVER: man kan nå at tage sit ansvar for at redde liv alvorligt. Vi har fået en chance, vi skal benytte.

Opfordring

I Messenger får jeg en besked og læser at 528 syrere har fået inddraget deres opholdstilladelse i mit fædreland, Danmark, og da jeg samtidig har fået en opfordring til at støtte et borgerforslag om at stoppe tilbagesendelse af Syrere til et land der er usikkert at være i, er det første jeg gør at klikke på linket for at støtte.

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-07831

Støt borgerforslaget ved at gå ind på linket ovenfor.

Vi bliver alle svigtet af flygtningepolitikken

 Det viser sig desværre at jeg ikke kan det, for det har jeg allerede gjort, og det kunne jeg selvfølgelig have sagt mig selv. En vrede og sorg griber mig. En erkendelse af at Danmark har en myndighed, som ikke fortjener vælgerbefolkningens mandat – og en længsel efter at kunne vælge mennesker, som har en holdning de kan stå ved. Men vi har en minister, der den ene dag taler nedsættende om Ungarns Orban og den næste handler ligesom han. Det er ham, denne vise prøver at appellere til. For i denne dystre erkendelse må vi gribe til kunstnerne og kunsten, og derfor skal min kære læser også lytte til Ruben Engelhardts sang og se hans video:

-Klippene er fra Syrernes sit in i maj-juni, fortæller Ruben Engelhardt.

Han har klippet dem ind i filmen og selv taget de billeder, da han var inde for at støtte dem. Børnebillederne har han fået speciel besked om at måtte dele offentligt.

Mørket tætnes om Danmark i denne tid. Vi er ved at gentage de forbrydelser som blev begået i tredverne, da danske myndigheder sendte flygtninge direkte ned til de nazistiske gaskamre. Nu er det ikke længere spørgsmålet om at trække noget nazikort. Med den politiske vaklen og holdningsløshed, vi er vidne til, er vores samvittighed og integritet som vælgere i fare. Hvis du endnu ikke har støttet borgerforslaget, har du tid til at skynde dig at gøre det NU! Og hvis du gør det, redder du menneskeliv. Husk at den der redder et menneskeliv, redder et helt univers.