Tidligere begivenheder

Medlemsmøde

Medlemsmødet er åbent for medlemmer – fysisk dog kun for ti personer – resten må deltage online, så tilmelding sker efter Først til mølle-princippet. Man kan

Læs mere »

Aldrig mere Krystalnat

Mandag den 9. november 2020 kl. 17.00 Organiseret af Antiracistisk Netværk, Svendborg og SOS Racisme Danmark I Svendborg afholder vi den 32. markering til minde for Krystalnatten, og

Læs mere »
Begivenhedsbillede

Hvor er min mor? Referat

Mor eller far er væk, fordi de er interneret på Kærshovedgård, udsendelsescentret syd for Ikast – måske langt væk fra familien.
Børnene bliver ulykkelige og græder. De chokeres og mistrives. Den internerede mor savner sine børn og meningen med livet, og den anden forælder stresses af angst og savn.

Læs mere »

Hvordan kan man på en gang være praktiserende muslim og aktiv demokratisk medborger?

TAREK ZIAD HUSSEIN holder oplæg med titlen:”Hvordan kan man på en gang være praktiserende muslim og aktiv demokratisk medborger?”Tarek Hussein er jurist og stammer fra Vejle. Han er fuldmægtig i Justitsministeriet og har været tidligere været ansat i Institut for Menneskerettigheder. Han er en markant stemme i den danske debat og har udgivet bogen ‘Det sorte skæg – om at være muslim”

Læs mere »
Minoritetsdanske børn i den (majoritets)danske skole

Minoritetsdanske børn i den (majoritets)danske skole

Nu kommer fortsættelsen af arrangementet “Sort hår og brun hud gør en forskel – også i folkeskolen”. Den 3. september kl 18:30-fortsætter SOS Racisme i samarbejde med MF Sikandar Siddique temaet strukturel racisme i folkeskolen med fire stærke oplæg fra forskere på netop dette område.

Læs mere »